21 Şubat 2014 Cuma

Bu grubu seveceksiniz! İkiyüzonaltı



Bu blogda aradığınız her şeyi bulabilirsiniz. Bugün ise size yeni ama ilerisi için güzel şeyler yapacağını düşündüğüm bir müzik grubundan; İkiyüzonaltı'dan bahsedeceğim. 

Grubun facebook adresi olan https://www.facebook.com/216official da biyografi kısmında şu ifadeler yer alıyor: " Temelleri 2007 yılına, loş bir odaya uzanır. Blues hüznüyle bir takım sözler ve müzikler oluşmuştur. Uzun bir süreçte insanlarla, çocukluk düşleriyle, uktelerle harmanlanan söz ve müzikler 216'nın dumanıyla birgün bir araya gelir. Gövdesi geniş yaşlı bir Ihlamur Ağacı'nın altında her biri bir karakteri anlatan ve içinde gözlemler barındıran 10 şarkılık bir albüm hazırlanır; Kiraz Yangınları. Ve grup 20 Eylül 2013 tarihinde insanlara varlığını duyurur.  

İkiyüzonaltı, aşktan ziyade aslında bahsedilmesi gereken fakat hep arka planda tutulmuş hayatın içindeki birçok olguyu dile getirmeyi ve insanlara öyküler anlatmayı hedefler." 

Bu cümleleri okuduğu zaman insan bu grupta kendinden bir şeyler buluyor aslında ve yaptıkları müzikle size nefes aldırıyorlar. 

Grubun facebook sayfasında şarkılarının bir kaçının kayıtları var, bence dinlemelisiniz. Ayrıca güncel haberler için twitter adresleri de şöyle; https://twitter.com/official216.

Grubu soundcloudtan da dinleyebilirsiniz, buyrun linki; https://soundcloud.com/ikiyuzonalti.

Grupla iletişime geçmek için facebook ve twitter adreslerini kullanabileceğiniz gibi ayrıca ikiyuzonalti216@gmail.com mail adresinden de ulaşabilirsiniz. 

Grupta yer alan kişiler kim derseniz;

Vokal ve gitar: Furkan Akdoğan

Gitar: Hür Kır

Bas Gitar: Yılmaz Çuhacıoğlu

Davul: Atakan Akın.

Son olarak İkiyüzonaltı 28 Şubat'ta Taksim'de Nina sahnesinde olacak. Etkinlik hakkında tüm bilgiler burada . Üç grup sahnede olacağı için girişte ikiyüzonaltı için geldiğiniz söylemeyi unutmayın.

Kaliteli müzikle kalın.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder